fbpx

Online konfigurátor 2.0

Imádni fogod!

Nagyon egyszerű és kellemes élményt nyújt a teljesen újonnan kifejlesztett konfigurátorunk! Pár könnyed és intuitív lépésben már meg is építheted zsír új GAMER PC-d! Ha benne vagy az alkatrészekben, kened-vágod a specifikációkat, akkor szabad kezet adunk, nulláról is összerakhatod leendő GAMER PC-d, minden komponenst szabadon kiválasztva! Ha pedig nem értesz hozzá annyira, vagy szívesen megfogadnád szakértő csapatunk ajánlásait, akkor pedig kiindulhatsz az általunk javasolt/összeállított alap konfigurációkból!

Szabad kéz, vagy javaslatok?

Első körben el kell döntened, hogy teljesen nulláról szeretnél összerakni egy zsír új GAMER PC-t, kiválasztva minden egyes alkatrészt külön-külön, vagy inkább egy általunk javasolt/összeállított alap konfigurációból indulnál ki.

Rakd össze, szabd személyre!

Ha nulláról építed a gépet, akkor válaszd ki az összes komponenst úgy, ahogy neked tetszik, majd ha szeretnéd válassz kiegészítő termékeket és extra szolgáltatásokat!

Ha egy általunk javasolt/összeállított konfigurációból indulsz ki, akkor válassz videokártyát és számítógépházat, majd ha szeretnéd bővítsd a többi részét és válassz kiegészítő termékeket, extra szolgáltatásokat!

Rendeld meg és már érkezik is!

Végül pedig már nincs is más dolgod, mint megadd számlázási és szállítási adataid, válassz fizetési és szállítási módot és készen is vagy! Minden esetben telefonon fogunk egyeztetni veled a rendelésed állapotáról és a várható szállításról!