fbpx
Custom PC Debrecen logó
Custom PC Debrecen logó

Játékra tervezett és optimalizált

Zsír új GAMER PC-k🚀🤘🏼

Küldetésünk, hogy a lehető legjobb ár-érték/ár-minőség és ár-teljesítmény arányú, kifejezetten játékra tervezett és optimalizált zsír új GAMER PC-ket építsünk, magas minőségű, tartós alkatrészekből és olyan precizitással, odafigyeléssel ahogy azt a játékosaink elvárják! Árainkat úgy szabjuk meg, hogy azok a lehető legversenyképesebbek legyenek! Zsír új GAMER PC-ink ugyan annyiba kerülnek, vagy olcsóbbak, mint csak a benne található alkatrészek Árukereső.hu-s legjobb árai! Nem hiszed? Tesztelj le minket!

Teljeskörű garancia

Nem engedjük el a kezed vásárlás után sem! Minden PC-nkre teljeskörű garanciát vállalunk, így ha bármi lenne velük, mögötted állunk!

Windows 11 Pro HUN

Minden PC-nkre telepítünk neked Windows 11 Pro HUN operációs rendszert, így azonnal hadba is foghatod a géped, amint megkapod!

Ingyenes kiszállítás

Minden esetben teljesen ingyen szállítjuk pontosan az ajtód elé rendelésed, értékbiztosított csomagként, a lehető legnagyobb biztonságban!

Teljeskörű garancia

Nem kell félned attól, hogy cserben hagy 1-1 alkatrész, mögötted állunk!

Windows 11 Pro HUN

Megrendelt zsír új GAMER PC-d azonnal hadba fogható lesz!

Ingyenes kiszállítás

Értékbiztosított csomagként, a legnagyobb biztonságban!

Kezdd el az építést!💪🏼

Ha bármi kérdésed lenne ezzel a konfigurációval kapcsolatban, csak csörögj ránk a +36 (70) 735-2104-es számon, vagy írj egy email-t a segitseg@custompcdebrecen.hu-ra!👨🏼‍💻

Ft

Kérdésed lenne az egyes extrákkal kapcsolatban?🤔

Aktivált, eredeti, jogtiszta vagy aktiválatlan, próbaverziós Windows-t válasszak?

Az aktiválatlan, próbaverziós Windows 11 Pro HUN operációs rendszerhez nem tartozik érvényes, eredeti, jogtiszta CD kulcs. Ehhez nem tartozik érvényes, eredeti, jogtiszta CD kulcs. Ez később a felhasználó szíve joga eldönteni, hogy miként használja. Esetleg később vásárol hozzá, vagy már rendelkezik eredeti, jogtiszta CD kulccsal és maga aktiválja be, vagy pedig aktiválatlanul használja, elfogadva azt, hogy így számos funkció le lesz tiltva nála, valamint bizonyos fontos frissítéseket sem fog megkapni. Van lehetőséged arra, hogy egy eredeti, jogtiszta CD kulccsal be aktiváljuk a Windows 11 Pro HUN operációs rendszert. Az aktiválás után nincs semmi korlátozás, funkció letiltás, valamint frissítés elhagyás, így a gép teljes biztonsággal működhet. Az aktiválás egyszer kell csak megvásárolni, ezt követően az örökre megmarad az adott gépen és örökre eredeti, jogtiszta lesz, még akkor is csak újra telepítésre kerül az egész gép! Mindkét esetben az operációs rendszer telepítve, frissítve, beállítva, illesztőprogramokkal/driverekkel felszerelve kerül átadásra. Így a gép minden esetben teljes mértékben használatra kész, hadra fogható, csak a saját programokat és játékokat kell feltelepíteni.

Szükséged van HDMI/Display Port/DVI-I - VGA átalakítóra?

Ezekre az átalaítókra akkor van szükséged, ha a gépet rá szeretnéd kötni egy olyan régebbi monitorra/TV-re, amely nem rendelkezik digitális (HDMI, Display Port, DVI-D, DVI-I) csatlakozóval, csak a régi kék színű, sok tűs, analóg VGA csatlakozóval. Ezeknek az átalakítóknak a segítségével át tudod alalkítani a videokártya digitális HDMI, Display Port, DVI-D vagy DVI-I jelét analóg VGA jellé, így régi monitorod/TV-d is használhatod ezekkel a modern gépekkel, minden gond nélkül!

Mit kell tudni a Microsoft Office 2021 Pro csomagról?

Szinte mindenki használ legalább egy Microsoft Office alkalmazást, legyen az a Word, Excel vagy éppen Power Point, a többit nem is említve. Ha szeretnéd akkor telepítünk neked az újszerű GAMER PC-dre egy teljes csomagot! Telepítés után aktiváljuk is neked, eredeti, jogtiszta CD kulccsal! Azonban nagyon fontos azt tudnod, hogy ellenben a Windows 11 Pro HUN operációs rendszerrel ellentétben, a Microsoft Office 2021 Pro csomag csak addig marad eredeti és jogtiszta, ameddig nem kerül újra telepítésre a csomag, vagy maga az egész gép! Ezt követően újra meg kell vásárolni.

Nem árulunk zsákbamacskát, csakis a legjobbat kapod tőlünk!🐱

Szigorú, sok pontos tesztelés összeszerelés után

Szakszerű összeszerelés, profi kábel menedzsment

Akár 3 év teljeskörű meghibásodás elleni garancia

Sőt! Még ezeket is felkínáljuk neked ajándékba, teljesen ingyen!🎁

Feltelepítve, frissítve, beállítva, használatra készen

3-14 napos összeszerelés, csomag-összekészítés és feladás

Ingyenes házhozszállítás az ország egész területére

Pár példa a legnépszerűbb játékokra, amikkel majd nyomhatod ezen a zsír új gamer PC-n!🤓

2022-ben beválasztottak minket az ország legjobb vállalatai közé, a kiemelkedően magas vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően!🥇

"Az eddigi legjobb hely ahonnan rendeltem! Segítőkész, ügyintézők gyors szállítás és megbízható! Ajánlom mindenkinek! *radeK"

Pásztor Richárd

"Hozzáértő és segítőkész csapat. Elképzelésem és büdzsé alapján a legjobb konfigot sikerült összerakni. Bátran ajánlom másoknak is őket!"

Nagy László

"Gyorsan és profin dolgoznak, valamint nagyon segítőkészek és az áraik is korrektek!"

Nagy Kevin

"Karácsonyra raktak össze nekünk egy gamer gépet, nagyon meg vagyunk vele elégedve. Az eladó nagyon segítőkész, kedves, korrekt volt, az árak igazán barátiak. Teljesen használatra készen házhoz is szállították nekünk, szívből ajánlom a Custom PC-t mindenkinek! 🙂"

Mezei Krisztina

"Nagyon elégedett vagyok mindennel! Kedvesek voltak, minden kérdésemre válaszoltak, gyors, precíz munkát végeztek, a csomagolásra is nagyon odafigyeltek, ha akartak volna sem tudtak volna kárt tenni a csomagban. Ha megfizethető áron kell egy szuper konfiguráció, mindenképpen őket ajánlom!"

Pap Norbert

"segítőkész szakértő és villámgyors, maximalis precizitas es gyorsaság!"

Lehoczki Gergely

"Csak ajánlani tudom őket mindenkinek! Az első perctől fogva segítőkészek voltak és maximálisan teljesítették az elvárásaimat. Precízen és gyorsan dolgoznak, emellett pedig rendszeresen tájékoztatnak minden géppel kapcsolatos fejleményről. Külön megemlíteném, hogy munkaidőt követően fejezték be a számítógépem összerakását, hogy még az adott napon kézhez kaphassam azt. Mindössze pár nappal a megrendelést követően már meg is kaptam a a Gamer PC-m. Ha számítógépre van szükségetek bátran forduljatok hozzájuk. A lehetőségeitekhez képest minden elvárásotokat nem, hogy teljesíteni fogják, de túl is szárnyalják majd. 😄"

Tóth Attila

"Gyors, segítőkész munka. Eredményes munkavégzést folytatnak a cégnél."
Rácz Sándor Róbert

"Gyorsan reagáltak a megkeresésre. 1 nap alatt meg is lettek csinálva a gépek. Tökéletesen meg vagyok elégedve a munkával, csak Ajánlani tudom mindenkinek!"

Molnár Richárd

"Használt Gamer PC-t vásároltam tőlük. Maximálisan elégedett vagyok. Precíz összeszerelés szállításban is nagyon rugalmasok voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Szántó László

"Precíz pontos válaszókkat kaptam tőlük,illetve a munkályukat is csak dícsérni tudom!"

Lizák András

Custom PC Debrecen logó

4025 Debrecen, Külsővásártér 15/A. FSZ/3. (Bejelentkezés szükséges!) | +36 (70) 735-2104 | hello@custompcdebrecen.hu

2022 © Custom PC Debrecen | Az oldalt az Alpha 1 Marketing Kft. készítette | ÁSZF | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat