fbpx
Custom PC Debrecen logó
Custom PC Debrecen logó

Házhoz megy a Windows telepítés egyedülálló módon, teljesen ingyen Debrecenben!

Csak a Custom PC Debrecen csapata vállal Debrecen területén Windows telepítést díjmentes kiszállással! Ennél kényelmesebb már nem is lehetne! Csak kérj időpontot, munkatársunk pedig már megy is hozzád!

Ingyenes kiszállítás minden megrendeléshez

A legújabb Windows telepítése, frissítése és beállítása

Teljeskörű garancia az általunk telepített Windowsokra

A Custom PC Debrecent beválasztották 2022-ben az ország legjobb informatikai vállalatai közé a vásárlói visszajelzések alapján!

!!! fontos INFORMÁCIÓK !!!

Minden esetben eredeti, jogtiszta, aktivált Windows 11 Pro HUN kerül telepítésre az adott gépre!

Az általunk feltelepített Windows 11 Pro HUN rendszer örökre eredeti és jogtiszta marad azon a gépen, amire azt feltelepítettük, még akkor is, ha a jövőben frissítésre kerül a Windows egy újabb változatára.

A kiszállás és a telepítés minden esetben az ingyenes, csak magát a Windowst kell megvásárolni, de azt is rendkívül kedvező, akciós áron kínáljuk, most csak 14.990 Ft-ért!

Minden esetben teljeskörűen üzembe helyezzük az újonnan telepített gépet, frissítjük, beállítjuk, drivereket/illesztőprogramokat is telepítjük, így távozásunk után a gép teljes mértékben használatra készen áll!

Igény esetén a helyszínen eltudunk végezni extra szolgáltatásokat is, mint adatmentés és átvitel az új rendszerre, programok telepítése a friss rendszerre, ezek a szolgáltatások viszont felár ellenében kérhetőek csak.

Windows telepítés megrendelése

ÁSZF

Adatvédelem

A tények és a számok nem hazudnak…

“Az eddigi legjobb hely ahonnan rendeltem! Segítőkész, ügyintézők gyors szállítás és megbízható! Ajánlom mindenkinek! *radeK”

Pásztor Richárd

Ellenőrzött vélemény!

“Hozzáértő és segítőkész csapat. Elképzelésem és büdzsé alapján a legjobb konfigot sikerült összerakni. Bátran ajánlom másoknak is őket!”

Nagy László

Ellenőrzött vélemény!

“Gyorsan és profin dolgoznak, valamint nagyon segítőkészek és az áraik is korrektek!”

Nagy Kevin

Ellenőrzött vélemény!

“Karácsonyra raktak össze nekünk egy gamer gépet, nagyon meg vagyunk vele elégedve. Az eladó nagyon segítőkész, kedves, korrekt volt, az árak igazán barátiak. Teljesen használatra készen házhoz is szállították nekünk, szívből ajánlom a Custom PC-t mindenkinek! 🙂”

Mezei Krisztina

Ellenőrzött vélemény!

“Nagyon elégedett vagyok mindennel! Kedvesek voltak, minden kérdésemre válaszoltak, gyors, precíz munkát végeztek, a csomagolásra is nagyon odafigyeltek, ha akartak volna sem tudtak volna kárt tenni a csomagban. Ha megfizethető áron kell egy szuper konfiguráció, mindenképpen őket ajánlom!”

Pap Norbert

Ellenőrzött vélemény!

“segítőkész szakértő és villámgyors, maximalis precizitas es gyorsaság!”

Lehoczki Gergely

Ellenőrzött vélemény!

“Csak ajánlani tudom őket mindenkinek! Az első perctől fogva segítőkészek voltak és maximálisan teljesítették az elvárásaimat. Precízen és gyorsan dolgoznak, emellett pedig rendszeresen tájékoztatnak minden géppel kapcsolatos fejleményről. Külön megemlíteném, hogy munkaidőt követően fejezték be a számítógépem összerakását, hogy még az adott napon kézhez kaphassam azt. Mindössze pár nappal a megrendelést követően már meg is kaptam a a Gamer PC-m. Ha számítógépre van szükségetek bátran forduljatok hozzájuk. A lehetőségeitekhez képest minden elvárásotokat nem, hogy teljesíteni fogják, de túl is szárnyalják majd. 😄”

Tóth Attila

Ellenőrzött vélemény!

“Gyors, segítőkész munka. Eredményes munkavégzést folytatnak a cégnél.”
Rácz Sándor Róbert

Ellenőrzött vélemény!

“Gyorsan reagáltak a megkeresésre. 1 nap alatt meg is lettek csinálva a gépek. Tökéletesen meg vagyok elégedve a munkával, csak Ajánlani tudom mindenkinek!”

Molnár Richárd

Ellenőrzött vélemény!

“Használt Gamer PC-t vásároltam tőlük. Maximálisan elégedett vagyok. Precíz összeszerelés szállításban is nagyon rugalmasok voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Szántó László

Ellenőrzött vélemény!

“Precíz pontos válaszókkat kaptam tőlük,illetve a munkályukat is csak dícsérni tudom!”

Lizák András

Ellenőrzött vélemény!