Vízhűtés

Ha a legdurvábbat akarod.

Az elhivatottak számára nem is kérdés, hogy kötelező egy épített, egyedi vízhűtő rendszer. Nem csak sokkal halkabb, hűvösebb és hosszabb életű lesz a géped, de bőven lesz még tuning potenciálod is. Ha rendszert szeretnél építtetni, de ha csak alkatrészre van szükséged is jó helyen jársz!

Miért jó egy egyedi, épített vízhűtés?

Összeszedtünk pár pontot, ami az egyedi, épített vízhűtés mellett szól. Ha úgy érzed, hogy ezek kellenek neked, akkor mindenképpen érdemes lehet eljátszanod a gondolattal!

Élettartam

Hosszabb élettartam

A nagy becsben tartott alkatrészeidet a lehető legtovább szeretnéd harcban tudni nem igaz? Köztudott, hogy a hő a legnagyobb ellensége egy számítógép időtállóságában. Egy épített vízhűtéssel hűvösebb lehet komplett géped, így hosszabb élettartamú is.

Halk

Halkabb működés

Egy épített, egyedi vízhűtő rendszerrel drasztikusan növekszik hőátadó képesség, a hatékonyság és a hőátadó felület, valamint a folyadék mennyisége is. Ez mind-mind szerepet játszik abban, hogy sokkal lassabb ventilátorfordulaton is lehűthető a gép.

Rövid határidők

Teljesítmény potenciál

A tuning és a teljesítmény korlátozásában az egyik legnagyobb szerepet a hőmérséklet képviseli. Ha hűvösebb a géped, sokkal stabilabb lesz egy adott tuning mellett vagy akár még több tuning potenciál szabadítható fel, így még nagyobb teljesítmény érhető el biztonságosan.

Menő

Simán csak jól néz ki

Ha igazán ki akarsz tűnni a tömegből, akkor egy épített, egyedi vízhűtő rendszerrel biztosan sikerülni fog. Ilyen nagy eséllyel nem lesz minden haverodnak, menőn néz ki, komolynak tűnik, de még hatékony is. Kell ennél több?

Kemény csövezésű rendszerek

Kemény csöves rendszerekről akkor beszélünk, mikor a hűtendő alkatrészeket összekötő cső merev, kemény PETG anyagból készült csöveket tartalmaz. Általában ezeket a rendszereket esztétikusabbnak tartják, “jobban néznek ki”, azonban kevésbé praktikusak.

Flexibilis csövezésű rendszerek

Flexibilis csöves rendszerekről akkor beszélünk, mikor a hűtendő alkatrészeket összekötő cső flexibilis, hajlékony csöveket tartalmaz. Ezeket a rendszereket könnyebb karbantartani, praktikusabbak, azonban “nem néznek ki annyira jól”.

Vízhűtő rendszer alkatrészek

Minden olyan alkatrészt megtalálsz vízhűtő webshopunkban amely egy komplett, profi vízhűtő rendszerhez csak kellhet!

 • Vízhűtés AMD blokk

  AMD Processzor blokk

  13490 Ft
 • Vízhűtés Intel blokk

  Intel 115X Processzor blokk

  14990 Ft
 • Vízhűtés csatlakozó

  Toldó fitting

  1199 Ft
 • Vízhűtés cső

  PETG kemény cső

  1599 Ft
 • Vízhűtés csatlakozó

  Kemény cső fitting

  1399 Ft
 • Vízhűtés csatlakozó

  Záróvég fitting

  1299 Ft
 • Vízhűtés tartály

  Tartály

  8490 Ft11490 Ft