fbpx
Custom PC Debrecen logó
Custom PC Debrecen logó

Játékra tervezett és optimalizált

Újszerű GAMER PC-k🔥🤙🏼

Új és újszerű alkatrészekből épített GAMER PC-ink hatalmas előnye, hogy nagyon magas ár-érték/ár-teljesítmény arányt képviselnek, sokszor akár 40-50%-kal kevesebbe kerülnek, mint az azonos teljesítményű, zsír új társaik, annak ellenére, hogy semmilyen kompromisszumot nem kell hoznunk velük és sokszor az alkatrészek nagy része is teljesen új! Ha egy szuper GAMER PC-t szeretnél, nagyon korrekt áron, akkor ne is keress tovább! Csak nézz ki egy konfigurációt amelyik szimpatikus, majd szabd személyre teljes mértékben, konfiguráld és bővítsd tetszés szerint, válassz kiegészítő termékeket és extra szolgáltatásokat!

 

Teljeskörű garancia

Nem engedjük el a kezed vásárlás után sem! Minden PC-nkre teljeskörű garanciát vállalunk, így ha bármi lenne velük, mögötted állunk!

Windows 11 Pro HUN

Minden PC-nkre telepítünk neked Windows 11 Pro HUN operációs rendszert, így azonnal hadba is foghatod a géped, amint megkapod!

Ingyenes kiszállítás

Minden esetben teljesen ingyen szállítjuk pontosan az ajtód elé rendelésed, értékbiztosított csomagként, a lehető legnagyobb biztonságban!

Teljeskörű garancia

Nem kell félned attól, hogy cserben hagy 1-1 alkatrész, mögötted állunk!

Windows 11 Pro HUN

Megrendelt zsír új GAMER PC-d azonnal hadba fogható lesz!

Ingyenes kiszállítás

Értékbiztosított csomagként, a legnagyobb biztonságban!

Ha Az egyik videónkban szereplő gépet keresed, de nincs itt, akkor már sajnos elvitték!😕

De ne csüggedj! Rengeteg hasonló teljesítményű és árkategóriájú gép közül tudsz még válogatni, ami legalább annyira, vagy még jobb is!

Custom PC Debrecen logó

4025 Debrecen, Külsővásártér 15/A. FSZ/3. (Bejelentkezés szükséges!) | +36 (70) 735-2104 | hello@custompcdebrecen.hu

2022 © Custom PC Debrecen | Az oldalt az Alpha 1 Marketing Kft. készítette | ÁSZF | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat

Partnereink:

Custom PC Debrecen logó