fbpx
Custom PC Debrecen logó
Custom PC Debrecen logó

Játékra tervezett és optimalizált

újszerű gamer laptopok💣👊🏼

A hordozhatóságnak és a nagy teljesítménynek nagy ára van… Újonnan a nagy teljesítményű GAMER laptopok, melyek már játékra is alkalmasak, eszméletlen horror áron mennek, nem túl jó ár-érték/ár-teljesítmény aránnyal, nálunk pedig minden az ár-érték arányról szól, pontosan ezért döntöttünk úgy, hogy nem is akarunk forgalmazni zsír új GAMER laptopokat, ugyanis nem látjuk értelmét. Főleg akkor nem, ha újszerű, hibátlan, gyakorlatilag makulátlan darabokat tudunk szerezni az új ár töredékért!

Teljeskörű garancia

Nem engedjük el a kezed vásárlás után sem! Minden laptopunkra teljeskörű garanciát vállalunk, így ha bármi lenne velük, mögötted állunk!

Windows 11 Pro HUN

Minden laptopunkra telepítünk neked Windows 11 Pro HUN operációs rendszert, így azonnal hadba is foghatod a géped, amint megkapod!

Ingyenes kiszállítás

Minden esetben teljesen ingyen szállítjuk pontosan az ajtód elé rendelésed, értékbiztosított csomagként, a lehető legnagyobb biztonságban!

Teljeskörű garancia

Nem kell félned attól, hogy cserben hagy 1-1 alkatrész, mögötted állunk!

Windows 11 Pro HUN

Újszerű GAMER laptopod azonnal hadba fogható lesz!

Ingyenes kiszállítás

Értékbiztosított csomagként, a legnagyobb biztonságban!

Custom PC Debrecen logó

4025 Debrecen, Külsővásártér 15/A. FSZ/3. (Bejelentkezés szükséges!) | +36 (70) 735-2104 | hello@custompcdebrecen.hu

2022 © Custom PC Debrecen | Az oldalt az Alpha 1 Marketing Kft. készítette | ÁSZF | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat

Partnereink:

Custom PC Debrecen logó