Teljes mértékben egyedileg, rád szabva!

Szeretnél egy olyan GAMER PC-t, ami teljesen rád van szabva? Pontosan azokhoz a játékokhoz, feladatokhoz van igazítva, amihez neked kellene? Mindenkinek más fontos, másra szeretne többet-kevesebbet költeni. Ilyen esetekben egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk, így biztosan azt kapod amit szeretnél. Nincs kompromisszum, minden egyes elköltött forint oda megy, ahova szeretnéd!

Szakértelem

Magas szakértelem és rutin

Fiatalos csapatunk nagyon képben van a mai trendekkel, alkatrészekkel, így pontosan tudja, hogy mire van szükséged. Rengeteg összerakott gép és elégedett ügyfél van már mögöttünk. Munkánk makulátlan, magas minőségű. Nézd meg átadott munkáinkat és vásárlóink véleményeit!

Ár-érték arány

Verhetetlen ár-étrék arány

Annak ellenére, hogy mi minden ügyfelünket egyedileg, személyre szabottan szolgáljuk ki is lépést tudunk tartani versenytársainkkal! Sőt, sok vásárlói visszajelzés alapján még így is nálunk kapta a legjobb árajánlatot a konkurenciával szemben.

Ügyfélközpontúság

Teljeskörű garancia

Bármi baja is legyen a gépednek mi intézzük! Nem kell aggódnod, hogy melyik alkatrész honnan van, előszedni mindennek a papírját, szétszerelni a gépet, elküldeni külön az alkatrészt, plusz a végén derüljön ki, hogy nem is az volt a baj. Nálunk nincs ilyen probléma, teljeskörűen az egész gép garanciás, valamint még bővíthető is a garancia!

Kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

Ha még ez sem lenne elég, akkor természetesen a új gépeinket is, mint minden mást az oldalunkon ingyenesen szállítunk házhoz az ország egész területére! Nincsenek rejtett költségek és feltételek, semmi felesleges duma, ingyen, házhoz.

Kész projektjeink

Nézd meg a már átadott gépeinket!

Vásárlóink véleményei

Hál isten itt nem tudjuk felsorolni az összeset, mert egészen sok gyűlt már össze, de egy párat kiemelünk belüle. A többik pedig Facebook oldalunkon vagy a Google renszerében olvashatjátok el.

“Alapos, kedves és szakszerű kiszolgálás. Nagyon segítőkészek és gyorsak. Nagyon jók abban amit csinálnak és látszik is rajtuk, hogy szeretik csinálni! Mindenkinek ajánlani tudomm őket!!”

Nagy Kevin

ÚJ GAMER PC

“Nagyon segítőkész, precíz, rugalmas csapat. Saját igényeket is meghallgatnak, és igyekeznek megvalósítani legjobb tudásuk szerint, a tökéletességre törekszenek, és ez érződik is. Folyamatosan kommunikálnak a vásárlóikkal itt is, és telefonon keresztül. Minőségi alkatrészeket használnak, neves gyártóktól. Szállítással kértem a gépet ( ami mellesleg ingyenes ), és a csomagolásra olyan szinten figyeltek, hogy akarva se tudtak volna kárt tenni a gépben a szállítás során. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki profikra szeretné bízni a következő PC-je építését.”

Nagy Imre

ÚJ GAMER PC

“Teljesen mértékben meg vagyok elégedve az elkészült számítógéppel. Gyors és abszolút profi munka, nagyon segítőkészek, kedvesek, az árak is rendben vannak. Csak ajánlani tudom!”

Szőllősi Márton

ÚJ GAMER PC

Belevágnál?

Vedd fel velünk a kapcsolatot bátran!