fbpx
Custom PC Debrecen logó
Custom PC Debrecen logó

Tapasztalt szerviz hátterünkkel megoldjuk problémád!

Szívesen segítünk🧰🔧

Tapasztalt és jól felkészült csapatunk szinte már mindennel találkozott, ezt talán bátran kijelenthetjük… Azonban soha nem volt még olyan, hogy ne tudtuk volna megoldani a helyzetet, így bátran merjük kijelenteni, hogy bármilyen problémád is legyen, biztosan fogunk tudni segíteni!

Szoftverrel kapcsolatos szolgáltatásaink

Legyen szó Windows telepítésről, aktiválásról, biztonsági mentésről, mi mindenben rendelkezésedre állunk!

Windows 10/11 Pro HUN operációs rendszer újratelepítés - 10.000 Ft

Amennyiben már rendelkezel eredeti, jogtiszta CD kulccsal csak újra kellene telepíteni a rendszert, vagy még nincs operációs rendszer a gépeden és fel kellene telepíteni!

Eredeti, jogtiszta Windows 10/11 Pro HUN operációs rendszer telepítés - 25.000 Ft

Új gépeden, laptopodon nincs operációs rendszer? Vagy túl sok a lom már a gépeden? Jobb lenne egy friss, tiszta operációs rendszer? Élvezd a legújabb Windows 10/11 Pro operációs rendszer nyújtotta lehetőségeket! Aktivált, eredeti, jogtiszta verziót telepítünk neked!

Eredeti, jogtiszta Microsoft Office 2021 Pro csomag telepítése - 20.000 Ft

Biztos hallottál már az Office csomag alkalmazásairól, legyen az az Excel, Word, Power Point vagy bármelyik másik! Aktivált, jogtiszta, eredeti Office csomagot telepítünk neked, az össze Office alkalmazással!

Biztonsági mentés újratelepítéshez - 10.000 Ft

Kiegészítő szolgáltatás operációs rendszer újratelepítése mellé. Ha régi rendszereden lévő adataid, személyes dokumentumaid, képeid stb. szeretnéd átvinni az új rendszerre, akkor ennek örülni fogsz!

Windows 11 Pro HUN aktiválása - 20.000 Ft

Ha már rendelkezel operációs rendszerrel, de az nem eredeti, jogtiszta, aktivált verzió, akkor szívesen aktiváljuk neked eredeti, jogtiszta aktiváló kulccsal!

Hardverrel kapcsolatos szolgáltatásaink

Legyen szó tervezésről, kivitelezésről, BIOS frissítésről, tuningról, tisztításról, pasztázásról, mindenben segítségedre leszünk!

BIOS frissítés - 7.500 Ft

Amennyiben működő számítógépeden kell frissíteni a BIOS-t és nem kompatibilitási probléma miatt.

BIOS frissítés - 12.500 Ft

Amennyiben a géped nem BOOT-ol, nem indul el, mert a jelenlegi BIOS-sal nem ismeri fel a processzort az alaplap.

Számítógép összeszerelés hozott alkatrészből - 20.000 Ft

Összerakjuk géped igényesen, precízen és maximalista, professzionális módon, gyönyörű kábelmenedzsmenttel és esztétikával!

Alkatrész beszerelés hozott alkatrészből - 2.500 Ft/komponens

Összerakjuk géped igényesen, precízen és maximalista, professzionális módon, gyönyörű kábelmenedzsmenttel és esztétikával!

Videokártya tisztítás, portalanítás és újrapasztázás - 15.000 Ft-tól

Köszönhetően a csúcsminőségű Arctic Cooling MX-4-ös pasztának, amit használunk, gyakorlatilag újjá fog születni a videokártyád! Az eredmény egy hűvösebb, halkabb kártya lesz, ami még magasabb frekvenciára is fog BOOST-olni, így mindezek mellett még gyorsabb is lesz!

Finomhangolás, teljesítménynövelés, tuning - 15.000 Ft

Akár 10-30%-kal megnövelt teljesítmény anélkül, hogy 1 alkatrészt is kicserélnénk! Processzorod és videokártyád is magasabb frekvenciára állítjuk, teljesen biztonságosan! Élvezd a több FPS-t, mindenféle nagy beruházás nélkül!

Számítógép karbantartási, újjávarázsolási csomag - 12.500 Ft

Rá sem fogsz ismerni a gépedre! Olyan lesz, mintha zsír új lenne! Kívül-belül újjá varázsoljuk! Teljes tisztítást, portalanítást, processzor újrapasztázást fog kapni, ha pedig szükséges akkor újra is kábelezzük!

Konfiguráció tervezés - 5.000 Ft

Legyen adott az összeg, a játék, a felbontás, bármilyen kritérium alapján megtervezzük neked a lehet legjobb ár/érték arányú konfigurációt az adott időpontban. Az összeg jóváírásra kerül abban az esetben, ha mi vitelezzük ki a projektet.

Laptop tisztítás, portalanítás és újrapasztázás - 15.000 Ft

Laptopodnak megadjuk azt a törődést, amit megérdemel! Kívül-belül újjá varázsoljuk! Olyan lesz, mintha zsír új lenne! Szétszedjük az egész gépet, kitisztítjuk, portalanítjuk minden porcikáját, majd újra pasztázzuk a processzort és a videokártyát is!

Hibakeresés, szerviz - 5.000 Ft/óra

Csak hozd el a géped ha bármi baja lenne és mi meggyógyítjuk neked! Lehet az lassú, nem is indul, lefagy, kékhalált kap, bármi!

Korszerűsítés, fejlesztés, bővítés - Egyedi ajánlat

Ha már kicsit lassúnak érzed a géped, nincs már elég FPS-ed, de nem akarod teljesen lecserélni, akkor egy kis fejlesztéssel csodákat lehet vele művelni! Kérd ki szakértő ajánlatunkat, tanácsunkat és biztosan nem fogsz csalódni!

RGB-s LED szalag beépítése a számítógépházba - 10.000 Ft

Ha esetleg szeretnél egy kis fénypompát a gépedbe, hogy az világítson akár a szivárvány minden színében, akkor neked egy RGB-s LED szalagra van szükséged! Alaplapról vagy távirányítóról állíthatót szerelünk be attól függően, hogy alaplapod tud-e RGB-s LED szalagot  kezelni!

Custom PC Debrecen logó

4025 Debrecen, Külsővásártér 15/A. FSZ/3. (Bejelentkezés szükséges!) | +36 (70) 735-2104 | hello@custompcdebrecen.hu

2022 © Custom PC Debrecen | Az oldalt az Alpha 1 Marketing Kft. készítette | ÁSZF | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat

Partnereink:

Custom PC Debrecen logó