fbpx

10 kiváló ok, ami miatt garantáltan jól jársz velünk!

N

Vásárlóközpontú gondolkodásmódunknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy úgy leszel kezelve, mint ahogy azt minden vásárló megérdemelné. Udvariasak vagyunk, jó fejek és segítőkészek és a végtelenségig rugalmasak. Olyan sincs nálunk, hogy rossz kérdés, azért vagyunk, hogy segítsünk mindenben NEKED!

N

Hiszünk abban, hogy a hosszútávú elégedettség hozza meg egy cégnek a sikert, nem pedig egy-egy “bomba” üzlet, pont ezért hosszútávban gondolkodunk. Ezt szem előtt tartva alakítjuk ki kedvező árainkat is.

N

Soha nem használunk silány, rossz minőségű alkatrészeket se új, se pedig használt gépeinknél profitmaximalizálás céljából.

N

A cég azért született meg, mert szenvedélyünk/hobbink a számítástechnika, imádjuk csinálni és ezzel szeretnénk foglalkozni önszántunkból, nem pedig azért, hogy a világ bizniszét csináljuk meg. Egy kis, családias csapat vagyunk, akik nagyon elhivatottak és emberségesek vevőikkel!

N

Nagyon maximalisták vagyunk, ami meglátszik a munkánkon is. Nem csak mi gondoljuk így, hanem az a rengeteg elégedett vásárló is, akik erről visszacsatolást adtak. Köszönjük szépen nekik ezúton is!

N

Ingyenesen szállítjuk házhoz az összes rendelést. Nincsenek rejtett költségek, feltételek.

N

Nálunk a minőség sokkal fontosabb, mint a mennyiség. Inkább kevesebb rendelést vállalunk el, de azokat teljesítjük lelkiismeretesen, maximalista módon, tökéletesen, mint hogy több pénzt keressünk, de összecsapott munkát hagyjunk a hátunk mögött a kapkodás és leterheltség miatt.

N

A munkánk során hatalmas hangsúlyt fektetünk az alkatrészek összeválogatására, a kábel-menedzsmentre, összeszerelési minőségre, a tisztaságra, a biztonságos csomagolásra, a pontosságra és még sorolhatnánk, hogy munkánk makulátlan legyen!

N

Eddig csak elégedett és boldog vásárlókat hagytunk magunk mögött, pont ezért biztos lehetsz benne, hogy nálad is erre fogunk törekedni, hisz ez a célunk, nem akarjuk megtörni hibátlan mérlegünket!

N

Sok éves tapasztalat áll mögöttünk, így jó eséllyel tudjuk teljesíteni igényeid, megválaszolni szakszerűen, de érthetően kérdéseid.

Kész projektjeink

Nézd meg a már átadott gépeinket!

Vásárlóink véleményei

Hál isten itt nem tudjuk felsorolni az összeset, mert egészen sok gyűlt már össze, de egy párat kiemelünk belüle. A többik pedig Facebook oldalunkon vagy a Google renszerében olvashatjátok el.

“Használt Gamer PC-t vásároltam tőlük. Maximálisan elégedett vagyok. Precíz összeszerelés szállításban is nagyon rugalmasok voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Szántó László

HASZNÁLT GAMER PC

“Nagyon segítőkész, precíz, rugalmas csapat. Saját igényeket is meghallgatnak, és igyekeznek megvalósítani legjobb tudásuk szerint, a tökéletességre törekszenek, és ez érződik is. Folyamatosan kommunikálnak a vásárlóikkal itt is, és telefonon keresztül. Minőségi alkatrészeket használnak, neves gyártóktól. Szállítással kértem a gépet ( ami mellesleg ingyenes ), és a csomagolásra olyan szinten figyeltek, hogy akarva se tudtak volna kárt tenni a gépben a szállítás során. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki profikra szeretné bízni a következő PC-je építését.”

Nagy Imre

ÚJ GAMER PC

“Gyorsan reagáltak a megkeresésre. 1 nap alatt meg is lettek csinálva a gépek. Tökéletesen meg vagyok elégedve a munkával, csak Ajánlani tudom mindenkinek!”

Molnár Richárd

Felújítás